Vrijblijvend advies

Stuur een aanvraag

Vrijblijvend advies aanvragen

Vul onderstaand contactformulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Opleiding en uitrusting

Als een organisatie BHV’ers aanstelt, moet ervoor gezorgd worden dat zij beschikken over een goede opleiding en uitrusting om hun taken goed uit te voeren. Bedrijven moeten naast het nemen van maatregelen op gebied van bhv ook contact onderhouden met de externe hulpverleningsorganisaties (bijvoorbeeld brandweer of politie) wanneer er zich een ongeval voordoet. Bij MIB kunnen wij naast de opleidingen u ook voorzien in de uitrusting.
BHV certificaat behalen
BHV

Bedrijfshulpverleners zijn opgeleid om binnen het bedrijf een voorpostfunctie te vervullen totdat de professionele hulpverleningsdiensten (politie, brandweer en ambulance) zijn gearriveerd.

EHBO

Na afloop van de cursus kunt u een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en Eerste hulpverlenen bij een huidwond, bloeding, brandwond, bewusteloosheid en nog veel meer.

REANIMATIE AED

Het doel van is om de cursisten bekend te maken met het gebruik van de AED (Automatische Externe Defibrillator). Het aanleren van medische vaardigheden, waarmee de vitale functies van een slachtoffer wordt gecontroleerd en veilig gesteld.

Bekijk alle opleidingen