E-learning is het nieuwe leren, ook bij MIB!

MIB Opleiding en Training uit Benschop is al jaren een bekende naam als het gaat om opleidingen voor bedrijfshulpverlening. Sinds de zomer van 2015 geeft MIB niet meer alleen klassikaal cursussen maar is het ook mogelijk om een E-learning te volgen. Hiermee speelt de opleider in op de behoefte van hun opdrachtgevers.

Ondernemers stappen over op E-learning

Steeds meer ondernemers investeren in hun eigen medewerkers door hen een opleiding of training te bieden. Vaak zijn de medewerkers hiervoor zo’n twee dagen weg van de werkvloer; dit is niet altijd ideaal. Steeds meer ondernemers stappen daarom over op E-learning, waarbij de medewerkers maar één dag afwezig zijn.

De E-learning BHV van MIB is vorig jaar gelanceerd en sindsdien zijn er veel bedrijven geweest die hier gebruik van gemaakt hebben. Een mooi voorbeeld is het Zadkine College in Rotterdam; in februari hebben 82 studenten de E-learning gevolgd en de reacties waren lovend. “Ik vond het spannend en heb er veel van geleerd!” aldus één van de studenten.

Uiteraard blijft de klassikale cursusvorm ook bestaan. Hierbij volgen de cursisten de Basis BHV opleiding in twee werkdagen. Perfect voor werknemers die het fijn vinden om klassikaal les te krijgen over de theorie!

http://www.mib-benschop.nl